Υπηρεσίες | Βιογραφικό | Άρθρα | Επικοινωνία

 

 

 

 

Ο κόσμος αλλάζει. Και αλλάζει ραγδαία με την ανατολή του 21ου αιώνα.

 

Πώς παρατηρεί, μελετά και περιγράφει τον άνθρωπο και το ανθρώπινο περιβάλλον η ψυχολόγος κατά τη διάρκεια των εξελίξεων;


Πώς μπορεί η ψυχολογική ματιά να ωφελήσει τον ενεργητικό αναγνώστη που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του, τους άλλους και τον κόσμο;


Η ψυχολόγος Ιωάννα Ν. Τριπερίνα με την πένα της επιδιώκει να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο να καταλάβει πώς λειτουργεί ο ψυχισμός σε κρίσιμες και τραυματικές καταστάσεις, αλλά και μέσα σε οργανώσεις, ή ανεξαρτήτως, όταν δημιουργεί ή όταν ταξιδεύει ο άνθρωπος. Η επίγνωση είναι μια πόρτα που ανοίγοντας αποκαλύπτει το δρόμο που ξανοίγεται μπροστά της. Είμαστε εδώ για να σας συνοδεύσουμε στο διάβα αυτού του δρόμου, που είναι ένα όμορφο αν και συχνά δύσκολο ταξίδι, το ταξίδι της ζωής.


Ο ψυχικός ανθρωπολογικός τύπος, όπως χαρακτηρίζεται ο ένας από τους δύο ανθρωπολογικούς τύπους που έχουν επικρατήσει στους αιώνες, έχει μεγάλα περιθώρια αλλαγής του νου. Για αυτήν της ψυχής τη μετα-νόηση θα διαβάσετε πολλά άρθρα στο μπλοκάκι της Ιωάννας Ν. Τριπερίνα. Όλα μαζί αποτελούν ένα βιβλίο που διατίθεται ελεύθερο στο διαδίκτυο για αυτές τις ψυχές που έχασαν το δρόμο τους ή δεν βρήκαν το θάρρος να τον διαβούν μα και για εκείνες που προσπαθούν διαρκώς να ανανεώνουν την πορεία τους.


Ελπίζω να σεβαστείτε* τον κόπο με τον οποίο γράφτηκαν όλα αυτά τα κείμενα, συνοδεία εικόνων, προϊόν μακρόχρονης επιστημονικής μελέτης και επαγγελματικής εμπειρίας, και να κάνετε κι εσείς τον κόπο να τα διαβάσετε με σκοπό να μπείτε στο πνεύμα της ...θεραπείας της ψυχής που είναι πολύ μεγάλο πράγμα... (όπως λέει και ένα όμορφο τραγούδι)

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, γιατί συνεργατική είναι η σχέση εκείνου που γράφει κι εκείνου που διαβάζει όταν και οι δυο μαζί προσπαθούν να μπολιάσουν τη σκέψη τους, να αξιοποιήσουν τα συναισθήματά τους και να μετασχηματίσουν τη συμπεριφορά τους μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει, καθώς εν τέλει όλοι μαζί τον αλλάζουμε.

Πάντοτε στη διάθεσή σας.

Καλή δύναμη.

10.8.23

Ιωάννα Ν. Τριπερίνα

 

 

* Αναφέρομαι στον ανεξέλεγκτο κόσμο του διαδικτύου όπου κανείς νιώθει ελεύθερος να οικειοποιείται τον κόπο του άλλου, δυστυχώς, αντιγράφοντας.

 

 

Η αρθρογραφία της Ψυχολόγου Ιωάννας Ν. Τριπερίνα, οργανωμένη σε πέντε ενότητες:

  1. Συναισθηματική και Γνωσιακή Ψυχολογία

  2. Οικογενειακή Ψυχολογία

  3. Εργασιακή και Οργανωσιακή Ψυχολογία

  4. Κοινωνική Ψυχολογία

  5. Ψυχοεκπαίδευση

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιωάννα Ν. Τριπερίνα, Ψυχολόγος BSc MSc

αρ.αδείας: 3750/19.5.97

 

Έδρα CleverCareer: Γληνού Δημ. 38, 32200 Θήβα, Βοιωτία, Ελλάδα | T. +302262302619 | K. +306977702872

gmail: ioannatriperina

www.clevercareer.gr

 

copyright Ι.Ν.Τ, 2000-2022

 

 

Υπηρεσίες | Βιογραφικό | Άρθρα | Επικοινωνία

 

Χαιρόμαστε να συνδεθούμε μαζί σας