Ιωάννα Ν. Τριπερίνα, Ψυχολόγος MSc Occ Psy αρ. αδ. 3750/19.5.97

>Προσωπική Θεραπεία  >Οικογενειακή Θεραπεία  >Επιχειρησιακή Θεραπεία  >Βιογραφικό  >Blog  >Στοιχεία επικοινωνίας  >English  

 

 

> Παιγνιοθεραπεία

 

 

Ατομικά, σε ζεύγη (μαμά+παιδί) και / ή σε ομάδες

Παιγνιοσυνεδρίες ένας προς έναν (ψυχολόγος και παιδί), ομαδικές παιγνιοσυνεδρίες, ή ψυχολόγος και μαμά και παιδί μαζί, με τη συχνότητα και τη διάρκεια που προτιμάτε και είναι καταλληλότερη για τις ειδικότερες ανάγκες σας.
Για βρέφη, νήπια και παιδιά.

Υλικά: προσομοίωσης οικογενειακού και σχολικού περιβάλλοντος, πηλός, ιχνογράφηση, μουσικοκινητικά, κατασκευαστικά υλικά, βιβλία, βίντεο, κλπ.

 

 

Παιγνιοσυνεδρίες ένας προς έναν

 

Διερεύνηση και ανάπτυξη ικανοτήτων, δεξιοτήτων, προσωπικότητας και σχέσεων με όλες τις "γλώσσες" επικοινωνίας, σε ένα περιβάλλον που, αξιοποιώντας διαφορετικές εφαρμογές και δυνατότητες, στα πλαίσια μιας δυναμικής σχέσης ανάμεσα στην ψυχολόγο και στο παιδί, ξεκαθαρίζει, διευκολύνει, ταξινομεί, εμπνέει και ενδυναμώνει.

<<Σε τι τα καταφέρνω καλύτερα και τι μου αρέσει περισσότερο;>>

<<Πώς ο χαρακτήρας μου θα με βοηθήσει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων μου;>>

<<Πώς διαμορφώνω σχέσεις και πώς μπορώ να γίνω πιο αποτελεσματικός στο γνωστικό, στο συναισθηματικό, στον κοινωνικό, στο συμπεριφορικό, στον υπαρξιακό και στο βιοσωματικό τομέα;>>

Κατάλληλες μετά την ηλικία των 3 ετών και για όλες τις ηλικίες.

Συζητήστε μαζί μας τις ανάγκες σας.

 

 

Παιγνιοσυνεδρίες με μαμά και παιδί μαζί

 

Δημιουργούμε το κατάλληλο πλαίσιο για να παίξει η μαμά με το παιδί της, αξιοποιώντας όλες τις "γλώσσες" επικοινωνίας που "μιλάει" μαζί τους η ψυχολόγος, έτσι ώστε να αναπτύξουμε δεξιότητες ισότιμα στο γνωστικό, στο συναισθηματικό, στον κοινωνικό, στο συμπεριφορικό, στον υπαρξιακό και στο βιοσωματικό τομέα. Οι μαμάδες μαθαίνουν να αξιοποιούν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού στο σπίτι, ενισχύοντας τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και την ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη επικοινωνία με το παιδί τους.

Κατάλληλες για μαμάδες βρεφών, από μερικών μηνών έως 3 ετών, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παιδιών. Φυσικά και για μπαμπάδες με το μωρό τους!

Επιπλέον, είτε ανεξάρτητα είτε σε συνδυασμό με τις παιγνιοσυνεδρίες, συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων χρησιμεύουν για να ενισχύσουν οι γονείς τις δεξιότητες του επικοινωνιακού παιχνιδιού με τα παιδιά τους, έτσι ώστε να το χαίρονται περισσότερο και οι δύο, πετυχαίνοντας συναισθηματική εγγύτητα και ολοκληρωμένη ανάπτυξη.

Αλλαγές ζωής όπως η μετανάστευση, το διαζύγιο, το πένθος, η απώλεια ή άλλες καθιστούν χρήσιμη προληπτικά έως και απολύτως απαραίτητη την ψυχολογική παρέμβαση με το παιχνίδι που είναι η γλώσσα του παιδιού.

Συζητήστε μαζί μας τις ανάγκες σας.

 

 

Ομαδικές παιγνιοσυνεδρίες στο Συναισθηματικό Παιχνιδοσχολείο μας

 

 

Με το παιχνίδι επιτυγχάνεται

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε συνεδρίες πρόσωπο με πρόσωπο στη Θήβα.

 

Διαβάστε στο blog μου:

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Πρόσωπο επικοινωνίας

Ιωάννα Ν. Τριπερίνα, Ψυχολόγος MSc Occ Psy

Έδρα Ψυχολογικού Γραφείου CleverCareer: Γληνού 38, 32200 Θήβα, Βοιωτία, Ελλάδα | T. +302262302619 | K. +306977702872

 

Κλείστε ένα ραντεβού

 

 

www.clevercareer.gr, copyright Ι.Ν.Τ, 1997-2019